REKLAMLAR

4 Aralık 2022 Pazar

Coinpayu ile Bitcoin kazan

 Coinpayu ile Bitcoin kazan!



Tanıtım

Coinpayu, 2019'da başlayan ve diğer Bitcoin'e benzeyen bir (BTC-PTC) Tıklama Ücretli sitedir İşlevleri ve operasyonlarında PTC siteleri. Güzel görünümlü bir tasarıma sahiptir ve 2 Tür Reklamın yanı sıra 11 farklı Teklif Duvarı Görüntülemek için Satoshis kazanabilirsiniz. Reklam burada oldukça uygun maliyetlidir ve sağlam miktarda trafik sağlar. Çoğu PTC sitesinde olduğu gibi, kazanç potansiyelini artırmak için 4 Yükseltme Seçeneği ile birlikte bir ortaklık programı sunarlar.

Reklamlara göz at

Reklamları Görüntüle özelliği satoshi kazanmanın en kolay yoludur ve tamamlanması çok az zaman alır.

Görüntülenecek 3 tür reklam vardır:

  • Sörf Reklamları zamanlayıcıyı Sekmede gösterir ve görünümü tamamlamak ve satoshinizi almak için sayfada kalmanıza gerek yoktur, ancak zamanlayıcı sona erdikten sonra tamamlamanız gereken bir captcha vardır.
  • Pencere Reklamları ise, önce bir captcha'yı çözmenizi, zamanlayıcı bitene kadar reklamda kalmanızı ve ardından ödül tutarının size ödenmesini gerektirir.
  • Video Reklamlar, YENİ: Artık Video Reklamlar bölümünde Reklamcılar tarafından yayınlanan Videoları İzleyerek Bitcoin kazanabilirsiniz! Artık yeterince Reklamveren edinene kadar biraz zaman vermemiz gereken çok fazla Video yok, ancak bu inanılmaz derecede umut verici bir özellik!

Yükseltmelerle "Reklam Görüntüle" özelliğinden kazandığınız tutarı %400'e kadar artırabilirsiniz.

REKLAMLAR


Teklifler

Hemen hemen her türden çevrimiçi para kazanabileceğiniz veya kripto para kazanabileceğiniz sitelerin tamamlayabileceğiniz teklifleri var. Burada da farklı değil ama 11 Offerwall'a sahipler, bu yüzden burada bazı PTC sitelerinden çok daha fazla satoshi kazanmanın birçok yolu var. Farklı tekliflerin çeşitli ödeme zamanları vardır, bu nedenle her zaman kontrol edin ve ne kadar sürdüğünü görün, böylece bilgi sahibi olursunuz. Mevcut ve bekleyen ödüllerinizin yanı sıra tavsiyelerinizin ödüllerini de görüntüleyebilirsiniz.


Teklif Yarışması

Coinpayu'nun Teklif Yarışmaları var. En iyi 25 Üye için birkaç ayda bir devasa fiyatlarla çalıştırıyorlar. Ay sonuna kadar Offerwall bölümünde en çok Satoshi toplayarak bu yarışmayı kazanabilirsiniz. Fiyatlar değişiklik gösteriyor ancak ilk etapta 500$/Bitcoin ve 25. sırada yine 5$/Bitcoin civarında. Hangi teklifleri yapmanız gerektiğini bilmiyorsanız, "Önerilen Teklifler" bölümünü kontrol edin


Reklam

Diğer PTC sitelerine oldukça benzeyen bir başka özellik reklamcılıktır. Web sitenizin/bağlı kuruluş bağlantılarınızın reklamını ucuz bir fiyata yapabilir ve Sörf veya Pencere Reklamı türleri olabilir. Reklamların kurulumu çok kolaydır ve yayınlandıktan sonra başka bir işlem gerektirmez.


Reklam özelliğini farklı Yönlendirme Bağlantılarıyla test ettik ve Kaliteden gerçekten çok etkilendik. Sadece tavsiye edilebilir!



Ortak

Ortaklık programı, farklı bütçelere uyacak şekilde daha fazla yükseltme seçeneği sunduğundan, diğer sitelerden biraz daha sağlamdır. Her yükseltmenin birçok seçeneğini ve özelliğini açıklamak yerine, hepsini aşağıdaki tabloda önizleyebilirsiniz. Fiyatlandırma nedeniyle, yükseltme yapmadan önce çok sayıda tavsiye almak isteyeceğinizi unutmayın.


Doğrudan Yönlendirmelerinizi ve etkinliklerini görüntüleyebilir, yönlendirme araçları ve bağlantıları alabilir ve Ortak Sekmesinde Yönlendirme Pazarını görüntüleyebilirsiniz. Referans vermekte zorlanıyorsanız, satın almak için tavsiyeleri bulmak için iyi bir yer olduğu için tavsiye piyasası dikkatinize değer. Ayrıca zaman zaman çok karlı olan tavsiyelerinizi satabilirsiniz.


Artık arkadaşlarınızı yepyeni Ödünç Verme Sayfaları aracılığıyla yönlendirebilirsiniz!


Etraflı

Site bir süredir sorunsuz çalıştığı ve başarılı olmak için tasarlandığı için Coinpayu çok umut verici görünüyor. Bu siteyi ödediği ve size Bitcoin kazanmanız için birçok fırsat sunduğu için şiddetle tavsiye ediyoruz. Ancak Üyeliğe Yatırım Yapacak Bitcoin'iniz varsa, yukarıdaki ekran görüntüsünde görebileceğiniz gibi bu sitede inanılmaz kazanç potansiyeline sahip olacaksınız.


coinpayuEarn Free Bitcoin Her 10 dakikada bir kâr!

Canlı TV Kanalları ücretsiz izle

TÜM TV KANALLARINI CANLI ÜCRETSİZ İZLE 

Youtube Abone Hilesi  - Ücretsiz Youtube Abone Kasma Youtube Abone Hilesi  - Ücretsiz Youtube Abone Kasma

6 Temmuz 2022 Çarşamba

Cointiply Nedir?

Cointiply nedir? 




İnternetten para kazanabileceğiniz website ve uygulamalar mı arıyorsunuz? Sizler için anketleri tamamlama, video izleme, oyun oyna, uygulama indirme ve sohbet ederek para kazanmanızı sağlayan bir siteyi söyleyeceğim. Ayrıca sitemizin ismi Cointiply. Ek olarak bu site sayesinde Bitcoin kazanabilmektesiniz. Cointiply nedir? Gelin sitenin detaylarına bakalım.

Reklam : https://ayelads.com/page/member/create


Cointiply nedir? 


Cointiply, bir bitcoin musluğunun yanı gizeme bir ödeme al GPT sitesidir. Çoğu GPT sitesi gibi Cointiply, anketleri bitirme, uygulama indirme, video izleme ve hatta sitede yalnızca sohbet etme gibi şeyler yaparak ufak ölçülerde para kazanmanın muhtelif yollarını sunar. Cointiply ile Bitcoin kazanma muhtemel.


Cointiply Güvenilir mi?


Bu mevzu ile alakalı yazıyı oluşturmadan evvel pek çok platformda eminliği ile ilgili araştırmalar yaptık. Ödeme alan ve bunun delilini gösteren gerçekten çok birey var. Ayrıca para kazandıklarını ve bunun için büyük emek tüketmediklerini de söylüyorlar. Bizim kendi kararımıza göre sistemin emin olmaması için hiçbir neden yok.


Cointiply’da Daha Fazla Kazanmanın Yolları Nelerdir?


Offer Walls


Cointiply teklifleri size coin kazanmanız için pek çok yol sunar. Anketler, web sayfalarını ziyaret etmek, uygulama indirmek, video izlemek ve daha fazlası size Coin kazandırır.


Tüm teklifleri deneyin ve hangilerini yapmaktan hoşlandığınızı görün. Bunun yanında en iyi kullanıcılar, tekliflerden 100’lerce binlerce coin kazanıyor. En popüler teklifler Teorem Reach, Tap Research, Adscend Media ve Adgate Media’dır.


Her teklif farklıdır, bu yüzden daha çok kazandıranı ve hoşunuza gideni bulmak için birazcık araştırmalısınız.


Surveys (Anketler)


En çok coin kazandıran yöntem anket doldurmaktır. Tap Research, TheoremReach ve Revenue Wall dahil olmak üzere harika anket teklifleri bulunmakta. Her tamamladığınız anket başına binlerce coin alabilirsiniz. Anketler sık sık yenilenmekte, bu nedenle sık sık tekrar kontrol etmelisiniz.


Öncelikle aşağıdaki anket sağlayıcılarını denemenizi öneririz:


Theorem Reach

Your Surveys

Tap Research

Revenue Wall

Ayrıca Türkiye için de geçerli olan ve günlük limiti olmayan Jungle Surveys’den kısa sınavları da tamamlayabilirsiniz.


Videos (Videolar)


Kullanıcılar video izler ve para kazanır! VideoFox ve Hideout.tv’de gibi sağlayıcılardan videolar sunulmakta. Opinion Capitals tekliflerinde ayrıca bazı ülkeler için videolar bulunmaktadır. Daha fazla bilgi için Cointiply ana sayfasının üst kısmındaki Videolar sekmesini ziyaret edin. (Çoğu video sağlayıcısı Türkiye’yi desteklememekte)


Cointiply PTC Ads


Cointiply PTC Reklamları size bir web sayfasını ziyaret etmeniz için para ödüyor! Ayrıca her ziyaretiniz için Coin kazanırsınız. Cointiply PTC Reklamları, kazanmanız için harika bir yoldur ve Türkiye’de mevcuttur. Tek yapmanız gereken açılan sitede kazanacağınız coin miktarına göre 5-20 saniye beklemek ve geri dönmek.


Promo Codes


Twitter hesabını takip ederseniz zaman zaman paylaşılan “promo” kodlarını hesabınıza girerek anında coin kazanabilirsiniz.


Faucet (Musluk)


Musluğu çevirerek Para kazanabilirsiniz! Eğer şanslıysanız 100.000 coinden başlayan ve biri kazanana kadar artan aşamalı ikramiyeyi bile kazanabilirsiniz. Ayrıca neden kazanmayasınız.

Cointiply Para Çekme İşlemi Nasıl Yapılır?


Çekim için minumum coin miktarına ulaştığınızda kripto para adreslerinize coinlerinizi kolaylıkla çekebilirsiniz. Ayrıca site içerisinde her 10.000 coin 1 dolara denk gelmektedir. Minimum çekim limitleri ise şu şekilde: (sayılar ilerleyen günlerde değişiklik gösterebilmekte.)


Bitcoin = 50.000 coin

Dogecoin = 30.000 coin

Dashcoin = 30.000 coin

Litecoin = 30.000 coin

Tüm ödemeler 24-72 saat içerisinde kripto para cüzdanınıza gönderilmiş olur. Site tarafından kripto paranıza herhangi bir kesinti yapılmaz.

Site linki : Site kayıt


Coinpayu ile Bitcoin kazan

  Coinpayu ile Bitcoin kazan! Tanıtım Coinpayu, 2019'da başlayan ve diğer Bitcoin'e benzeyen bir (BTC-PTC) Tıklama Ücretli sitedir  ...